barangbang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

barangbang

  • barangbang: baralak; daun kalapa garing dina tangkalna
Conto: Jig néangan barangbang keur neurakeun seuneu !

Babasan

  • barangbang semplak: potongan diiket anu ngampléh ditukangna
Conto: Pantes ari geus maké iket barangbang sempalak, hég maké pakéan sarwa hideung.