barangbang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

barangbang

barangbang

  • barangbang: baralak; daun kalapa garing dina tangkalna
Conto: Jig néangan barangbang keur neurakeun seuneu !

Babasan[édit]

  • barangbang semplak: potongan diiket anu ngampléh ditukangna
Conto: Pantes ari geus maké iket barangbang sempalak, hég maké pakéan sarwa hideung.