bebes

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bebes

bebes

  • bebes: nyorang, ngubek
Conto: Minggu tukang mah rék néangan anjing pamoroan, sakitu geus bebes ka unggal lembur di Tanjungsari, weléh teu manggih.
  • bebeskeun: asupkeun
Conto: bugang hayam téh bebeskeun kana leutak geura, ngarah teu kaambeu bauna.

Babasan[édit]

  • ngabebeskeun: nyilakakeun
Conto: Lamun kitu mah silaing téh sarua waé atuh jeung ngabebeskeun déwék.