bedas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

bedas

  • bedas: gedé tanaga
Conto: Dasar bedas, béas ngan sakintal téh ngan regeyeng waé dipanggul.
  • bedas: tarik
Conto: Sing bedas atuh maca téh, ngarah kadéngé ku saréréa.