bedas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bedas

bedas

  • bedas: gedé tanaga
Conto: Dasar bedas, béas ngan sakintal téh ngan regeyeng waé dipanggul.
  • bedas: tarik
Conto: Sing bedas atuh maca téh, ngarah kadéngé ku saréréa.