bilatung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bilatung

bilatung

  1. bilatung: hambalan larva dina daur hirup laleur.
  2. bilatung: anak ucing

Babasan[édit]

  • bilatung dulang: leutik kénéh, keur meumeujeuhna rewog beuki dahar.