bolay

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bolay

  • bedo, teu tulus.
  • Ulah bolay ka ditu téh.
  • Ka Sukabumi téh tungtungna bolay.

Tingkatan basa[édit]

  • bolay : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.