burih

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

burih

burih

  • ngaran hiji organ jero awak urang nu pancénna ngarecah dahareun nu asup tina tikoro.

Babasan[édit]

  • ipis/leutik burih: euweuh kawani, éléhan
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Wikipedia-logo.png
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
burih
Wikidata-logo-en.svg
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: burih