burih

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

burih

  • ngaran hiji organ jero awak urang nu pancénna ngarecah dahareun nu asup tina tikoro.

Babasan

  • ipis/leutik burih: euweuh kawani, éléhan

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan

Baca pedaran ngeunaan burih di Wikipédia.