buta

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

buta

  • istilah lamun ban tina karét gelempengan atawa jelema nu ciciptan gedéna euweuh tanding. Jelema nu kawas kieu kaayaana sok disebut ogé raksasa.
  • Dina dongéng nyaritakeun jelema sagedé buta néangan orok nu bisa didahar.
  • Ban téh geus buta cirining kudu geura meuli nu anyar tuluy ganti.

Tingkatan basa[édit]

  • buta : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.