cénang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

cénang

cénang

  1. sabangsa bisul beunyeur, molénang eusina nanah, lamun bucat nanahna sok ngandung jaram.