ca

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ca

  • ngabunyikeun aksara c.
  • Ca, urang butuh duit jang mayarkeun hutang.
  • Sok ku anjeun ucap, ca.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]