ca

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ca

  • ngabunyikeun aksara c

Tingkata basa[édit]

  • basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto kalimat[édit]

  • ca: Ca, urang butuh duit jang mayarkeun hutang
  • ca: Sok ku anjeun ucap, ca.