cabé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

cabé

  • tutuwuhan (Capsicum annuum) anu dipelak areuyna, buahna miboga rasa lada, biasana sok dipaké jadi sambara.
  • Harga cabé di Indonésia naraék sapoé saacan boboran siam.
  • Pepelakan cabé di imahna teu kungsi karawat.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.