cacarakan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

cacarakan

cacarakan

Conto: Baréto wé keur di SD, kuring diajar cacarakan téh.

Babasan[édit]

  • penca cacarakan: diajar kénéh
Conto: Mun kitu geus kampium pantes, ieu mah penca cacarakan kénéh, tapi geus asa pangjagona.