cacarakan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

cacarakan

  1. [[]]
Conto: Baréto wé keur di SD, kuring diajar cacarakan téh.

Babasan

  • penca cacarakan: diajar kénéh
Conto: Mun kitu geus kampium pantes, ieu mah penca cacarakan kénéh, tapi geus asa pangjagona.