cawéné

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

cawéné

cawéné

Conto: Geus teu ilahar ayeuna mah nyebut cawéné ka parawan téh.
    • cumawéné: geus meujeuhna (disadap)
Conto: Boga sabaraha tangkal deui kawung cumawéné téh ?
Sinal de igual.svg Sinonim