gaaleun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

gaaleun

  • sipat dahareun anu asalna hipu jadi teuas jeung leungit seungitna alatan disimpen lama teuing.
  • Sangu bakal jadi gaaleun ku cara diantepkeun.
  • Manéhna poho yén cara nyieun rotina salah pisan, atuh jadi gaaleun bari teu bisa didahar.

Tingkatan basa[édit]

  • gaaleun basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.