gaang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gaang

Citakan:-ssb-

  • serangga famili Grillidae nu awakna kandel, panjangna kira 3–5 cm, biwir hareupna mekar kawas singkup pikeun ngagali taneuh jeung ngojay, panonna bolotot.

Babasan[édit]

  • kawas gaang katincak: ngadadak jempling, simpé.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Wikipedia-logo.png
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
Gaang
Wikidata-logo-en.svg
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: Gaang