hoé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

hoé

  1. Tutuwuhan ti subkulawarga Calamaéae anu miboga ciri cucukan, tangkalna satangtungeun tangkal kalapa. Ilaharna tangkal hoé dipaké keur bahan karajinan jeung mébel.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.