industri

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

industri

  1. Kagiatan ékonomi anu ngahasilekun barang tina bahan baku.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan