industri

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

industri

  1. Kagiatan ékonomi anu ngahasilekun barang tina bahan baku.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan