industri

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

industri

industri

  1. Kagiatan ékonomi anu ngahasilekun barang tina bahan baku.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]