Lompat ke isi

jati

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jati

  • istilah nu maksudna balik ka asal, mangrupakeun tulén jeung asli.
  • Kuring sedih sabab aki geus balik ka jati saanggeus keuna ku panyakit Covid.
  • Urang téh kudu boga amal hadé pikeun geus waktuna balik ka jati bakal sugema kana kahirupan engké.

Tingkatan basa[édit]

  • jati : loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.