jujut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jujut

jujut

Conto: Mang Djumad keur ngajujut perkara koropsi di kampung Gunung Cihcir.