kandelan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

kandelan (kandel + -an)

  1. sangkan jadi leuwih kandel batan saméméhna;
    Cikan tulisanna kandelan.
Kecap sipat [su]

kandelan (kandel + -an)

  1. babandingan yén leuwih kandel batan nu séjén.
    Kandelan kénéh nu ieu atuh.