kosmétik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kosmétik

kosmétik

  1. alat-alat pikeun ngageulis, sabangsa bedak, lipensetip, minyak buuk, jsb.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]