mabur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

mabur

  • minggat kabur ka tempat sejen bari teu balik deui.
  • Teu disangka, barudak mabur ka réntal PS lainna ngaji di madrasah.
  • Manéhna mabur ku sabab teu kuat nahan siksaan atasanna.

Tingkatan basa[édit]

  • mabur: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.