macét

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

macét

  • naon waé anu disipatkeun jiga pacét anu napel.
  • Tutup botol nu rék dibuka kalah ka macét, jadi hese teuing jang dibuka.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.