madarat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

madarat

  • istilah Arab nu boga harti karugian atawa kabobrokan.
  • Ngajual inuman keras di dieu kalah jadi madarat jang lingkungan.
  • Ngadebatkeun masalah ngadegkeun Masjid ulah nepi jadi madarat keur sadaya masarakat.

Tingkatan basa[édit]

  • madarat: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.