madon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

madon

  • lacur, sok maén jeung wanita séjén.
  • Raja madon di Bandung geus ditéwak ku pulisi.
  • Héh manéh ulah wawanian jadi madon.

Tingkatan basa[édit]

  • madon: basa kasar
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.