manéh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sulur [su]

manéh

  1. kecap ganti jalma kadua, kaasup kecap loma;
Kecap barang [su]

manéh

  1. diri pribadi, sorangan.

conto[édit]

  • nyangsara manéh nu hartina nyangsara diri pribadi;
  • aki-aki kolot ku manéh nu hartina aki-aki nu ripuh lantaran ku polah sorangan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]