anjeun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti maneh)
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kata Ganti[édit]

anjeun[édit]

kata ganti jalma kadua, lemesna tina maneh

maneh[édit]

  1. kata ganti jalma kadua
  2. diri pribadi, sorangan

Conto Kalimah[édit]

  1. Ieu buku sanggakeun ku maneh ka Pa Guru
  2. Nyangsara maneh hartina nyangsara diri pribadi

Kecap Kecapan[édit]

Sing bisa mawa maneh[édit]

sing bisa campur gaul baru teu kudu kabawakeun ka nu teu bener

ku maneh[édit]

ku sorangan, teu karana batur