nya

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

nya

  1. ringkesan tina enya;
    enya kitu ari geus puguh mah.
  2. ringkesan tina enya aya;
    kapinteran mah nya di kolot nya di budak.
  3. sarua;
    satru sampéan nya satru kaula.
  4. tambah;
    nya lolong nya torék.
  5. nu
    teu puguh nya rampa.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]