pamali

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

pamali

  • pamali: sok aya matakna nurutkeun kapercayaan karuhun
Conto: ulah sok diuk dina lawang panto, matak nongtot jodo (pikeun parawan)
  • kapamalian:
    1. perkara nu dianggap pamali
    2. palangan, kotoran
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]