pamali

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

  • pamali: sok aya matakna nurutkeun kapercayaan karuhun
Conto: ulah sok diuk dina lawang panto, matak nongtot jodo (pikeun parawan)
  • kapamalian:
    1. perkara nu dianggap pamali
    2. palangan, kotoran

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan