pedes

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pedes

(file)
  • siki leutik anu rasana lada, biasana sok dipaké bungbu.
  • Lamun nyieun rendang méh ngeunah tambahkeun pedes.
  • Kuring meuli pedes keur bungbu sayur sop.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.