polibég

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

polibég

  1. kantong palastik rada kandel, biasa sok dipaké melak binih (petétan), umumna warna hideung.