polibég

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

polibég

polibég

  1. kantong palastik rada kandel, biasa sok dipaké melak binih (petétan), umumna warna hideung.