rebo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

rebo

rebo

  • ngaran poé nu kaopat, saméméh kemis, sanggeus salasa.

Étimologi[édit]

Kecap rebo asalna tina basa Arab, ar-ba'a, nu hartina "opat", nu dimaksud nyaéta poé kaopat.

Babasan[édit]

  • Rebo wekasan: poé Rebo panutup dina bulan Sapar.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Tempo ogé[édit]