rebo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

rebo

  • ngaran poé nu kaopat, saméméh kemis, sanggeus salasa.

Étimologi

Kecap rebo asalna tina basa Arab, ar-ba'a, nu hartina "opat", nu dimaksud nyaéta poé kaopat.

Babasan

  • Rebo wekasan: poé Rebo panutup dina bulan Sapar.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan

Tempo ogé