kemis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

kemis

Étimologi

Kecap kemis asalna tina kecap basa Arab khamsah nu hartina lima.

Tempo ogé: respati, ngemis.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan