kemis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

kemis

Étimologi

Kecap kemis asalna tina kecap basa Arab khamsah nu hartina lima.

Tempo ogé: respati, ngemis.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan