kemis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kemis

Étimologi[édit]

Kecap kemis asalna tina kecap basa Arab khamsah nu hartina lima.

Tempo ogé: respati, ngemis.

Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]