sabil

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

sabil

  • jalan, jalan ngabéla agama Islam (sok disebut sabilullah atawa sabilillah).
  • Sahabat Nabi mah merjuangkeun Islam ku cara jadi sabil.
  • Salah sahiji urang nu kaasup mustahik nyaéta para sabil.

Tingkatan basa[édit]

  • sabil: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.