salin

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

salin

  • nuduhkeun kana ganti papakéan nu keur dipaké jeung ku anu séjén.
  • Indit ngojay kudu pisan mawa salin sabab rék babaseuhan.
  • Raka indit ka luar kota babawaan salin meni loba.

Tingkatan basa[édit]

  • salin : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.