sarowal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

sarowal

  • Papakéan nu dianggo di bagian handap awak urang jang nutupan suku nepi ka bujal. Macemna aya saroal panjang, saroal pondok, saroal kolor.
Sinal de igual.svg Sinonim