sarowal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

sarowal

sarowal

  • Papakéan nu dianggo di bagian handap awak urang jang nutupan suku nepi ka bujal. Macemna aya saroal panjang, saroal pondok, saroal kolor.
Sinal de igual.svg Sinonim