sia

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

sia

  • kecap ganti jalma kadua:

ari Sia kamana wae, ku aing ditéangan!;

Bahasa kurang hade

kecap sia dina basa Sunda lemes (priangan) kaasup kana bahasa anu kurang hade / basa kasar. alusna karék bisa dipaké lamun ngawangkong jeung babaturan deukeut wungkul.

Tempo ogé