totos

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

totos

  1. [[]]
  • kohok, bocor
Conto: Paingan kompor téh gancang béak lantungna, da totos geuning !
  • notosan: congé
Conto: Karunya budak téh, geulis-geulis bet notosan.