tumiba

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

tumiba

  1. ragrag; keuna.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan