tumiba

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

tumiba

  1. ragrag; keuna.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan