hanjuang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

hanjuang

hanjuang

  1. ngaran tutuwuhan sabangsa suji, ngan daunna leuwih rarumbak, warna daunna aya nu héjo, héjo semu beureum, jeung aya oge anu beureum.