inggris

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

inggris

inggris

  • ngaran karajaan (kapuloan) kuloneun lemah maneuh Éropa.

Turunan kecap[édit]

  • konci inggris: alat paranti mageuhan atawa ngalaan emur nu beunang disetél.
  • ragaji inggris: hiji jalma nu bisa pisan nipu ku jalan ngolo-ngolo.
  • uyah inggris: paranti nguras beuteung, saperti kastroli.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]