inggris

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

inggris

  • ngaran karajaan (kapuloan) kuloneun lemah maneuh Éropa.

Turunan kecap

  • konci inggris: alat paranti mageuhan atawa ngalaan emur nu beunang disetél.
  • ragaji inggris: hiji jalma nu bisa pisan nipu ku jalan ngolo-ngolo.
  • uyah inggris: paranti nguras beuteung, saperti kastroli.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan