kuya

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

kuya

  1. sato sisitan suku opat nu aya batok teuasan, kaasup golongan réptil.
Sinal de igual.svg Sinonim
  1. sus

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan