nyah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

nyah

  1. ringkesan tina kecap "nya téh";
  2. kecap pikeun mastikeun tina kalimah tanya nu dikedalkeun.
    si éta téh kitu nyah?
Kecap panambah anteuran[su]

nyah

  1. kecap panganteur kana beunta.