Nu panglobana numbu ka kaca séjén

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 25 Pébruari 2021 18.21. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Basa Sunda‏‎ (1.000 tutumbu)
  2. Citakan:tarjamahan‏‎ (277 tutumbu)
  3. Wiktionary:Babel‏‎ (39 tutumbu)
  4. Katégori:Babel - Kontributor dumadar basana‏‎ (39 tutumbu)
  5. Basa Minangkabau‏‎ (10 tutumbu)
  6. Basa Indonésia‏‎ (10 tutumbu)
  7. -an‏‎ (9 tutumbu)
  8. Citakan:-k v-‏‎ (9 tutumbu)
  9. awak‏‎ (8 tutumbu)
  10. anak‏‎ (8 tutumbu)
  11. Wiktionary:Proléksém panglaku‏‎ (7 tutumbu)
  12. bujur‏‎ (7 tutumbu)
  13. jalma‏‎ (7 tutumbu)
  14. kalapa‏‎ (7 tutumbu)
  15. Wiktionary:Proléksém panyebut‏‎ (7 tutumbu)
  16. kandel‏‎ (7 tutumbu)
  17. Wiktionary:Proléksém pamilang‏‎ (6 tutumbu)
  18. angkat‏‎ (6 tutumbu)
  19. sato‏‎ (6 tutumbu)
  20. hayam‏‎ (6 tutumbu)
  21. manéh‏‎ (6 tutumbu)
  22. awi‏‎ (6 tutumbu)
  23. Wiktionary‏‎ (6 tutumbu)
  24. aksara‏‎ (6 tutumbu)
  25. awéwé‏‎ (6 tutumbu)
  26. buah‏‎ (6 tutumbu)
  27. imah‏‎ (6 tutumbu)
  28. basa‏‎ (6 tutumbu)
  29. Citakan:-k a-‏‎ (6 tutumbu)
  30. jurig‏‎ (6 tutumbu)
  31. biwir‏‎ (6 tutumbu)
  32. téh‏‎ (5 tutumbu)
  33. aya‏‎ (5 tutumbu)
  34. asup‏‎ (5 tutumbu)
  35. haté‏‎ (5 tutumbu)
  36. kuya‏‎ (5 tutumbu)
  37. asak‏‎ (5 tutumbu)
  38. arang‏‎ (5 tutumbu)
  39. suku‏‎ (5 tutumbu)
  40. beuli‏‎ (5 tutumbu)
  41. sésa‏‎ (5 tutumbu)
  42. beurit‏‎ (5 tutumbu)
  43. Citakan:Babel‏‎ (5 tutumbu)
  44. opat‏‎ (5 tutumbu)
  45. ogé‏‎ (5 tutumbu)
  46. beureum‏‎ (5 tutumbu)
  47. kamus‏‎ (5 tutumbu)
  48. bujang‏‎ (5 tutumbu)
  49. ambeu‏‎ (5 tutumbu)
  50. adigung‏‎ (5 tutumbu)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).