Sakabéh log umum

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Béréndélan sakabéh log nu aya di Wiktionary. Bisa dipondokkeun ku cara milih tipe log, ngaran pamaké, atawa kaca nu dimaksud.

Log
  • 15 Nopémber 2019 03.57 Kumincir obrolan kontribusi membuat halaman licin (Nyieun kaca anyar =={{id}}== # henteu kasar; lemes; minyakan at leueur (kawas belut): ''manéhna tisolédat lantaran jalan leueur; # henteu jadi nanaon (bitis teu buluan, kumis dikurud);...) Tag: suntingan sumber
  • 14 Séptémber 2019 16.27 Kumincir obrolan kontribusi mindahkeun kaca Keueus ka keueus
  • 10 Juni 2019 04.26 Kumincir obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:Kotak di sisi (Nyieun kaca anyar <table class="metadata mbox-small{{#ifeq:{{lc:{{{position|}}}}}|left|-left}} {{{class|}}}" style="border:1px solid #aaa; background-color:#f9f9f9; {{{style|}}}" align="right">...) Tag: suntingan sumber
  • 10 Juni 2019 04.25 Kumincir obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:Dokuméntasi (Nyieun kaca anyar {{#invoke:documentation|main|_content={{ {{#invoke:documentation|contentTitle}}}}}}<noinclude> <!-- Categories go on the /doc subpage, and interwikis go on Wikidata. --> </no...) Tag: suntingan sumber
  • 10 Juni 2019 04.23 Kumincir obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:Side box (Mindahkeun ka Citakan:Kotak di sisi) Tag: Alihan anyar suntingan sumber
  • 10 Juni 2019 04.23 Kumincir obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:sister (Nyieun kaca anyar {{Side box | metadata=no | position = {{{position|}}} | image = {{#switch: {{{image|}}} | none = <!-- "image=none", do nothing --> | = <!-- No image...) Tag: suntingan sumber
  • 10 Juni 2019 04.22 Kumincir obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:commons (Nyieun kaca anyar {{ sister | position = {{{position|}}} | project = commons | text = ''Wikimedia Commons'' mibanda {{{alt-term|média nu patali jeung}}} '''''commons:{{{1|Special:...) Tag: suntingan sumber
  • 10 Juni 2019 03.55 Kumincir obrolan kontribusi membuat halaman laba-laba (Nyieun kaca anyar {{-id-}} {{-k b-|basa}} [[{{PAGENAME}}]] *'''Kecap1''': <!-- Jéntrékeun ku anjeun ngeunaan kecap anu rék dipedar --> :Conto:...) Tag: suntingan sumber
  • 10 Juni 2019 02.50 Kumincir obrolan kontribusi membuat halaman laba (Nyieun kaca anyar {{-id-}} {{-nomina-|id}} [[{{PAGENAME}}]] *'''laba''': #kauntungan (beubeunangan tina ngajual barang anu leuwih luhur batan pameulianana, bunga duit, jsb.) :Conto: **ti...) Tag: suntingan sumber
  • 3 Oktober 2014 05.48 Akun pamaké Kumincir obrolan kontribusi dijieun otomatis