Sakabéh log umum

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Béréndélan sakabéh log nu aya di Wiktionary. Bisa dipondokkeun ku cara milih tipe log, ngaran pamaké, atawa kaca nu dimaksud.

Log
(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).
  • 19 Juni 2019 03.29 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Wiktionary:Kecap kantétan (Nyieun kaca anyar Kecap kantétan nya éta kecap anu diwangun ku cara ngantétkeun dua wangun dasar, boh cakal jeung cakal boh kecap jeung kecap, atawa campuran duanana, sarta ngandung harti hij...)
  • 19 Juni 2019 00.11 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Wiktionary:Kecap rajékan (Nyieun kaca anyar Kecap rajékan nya éta kecap anu diwangun ku cara nyebut dua kali atawa leuwih wangun dasarna, sabagian atawa sagemblengna, boh binarung jeung robahna sora atawa rarangkén bo...)
  • 13 Juni 2019 00.57 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:portugal (Nyieun kaca anyar Basa Portugal<includeonly>[[Kategori:Kecap {{pt}}]]</includeonly><noinclude>[[Kategori:{{kat:basa}}|pt]]</noinclude>)
  • 13 Juni 2019 00.53 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:inggris (Nyieun kaca anyar Basa Inggris<includeonly>[[Kategori:Kecap {{en}}]]</includeonly><noinclude>[[Kategori:{{kat:basa}}|en]]</noinclude>)
  • 13 Juni 2019 00.50 Uchup19 obrolan kontribusi ngahapus kaca Citakan:su-artikelanyar-verb (eusina: '=={{sunda}}== {{-k k-|su}} [[{{PAGENAME}}]] *'''Kecap1''': <!-- Jéntrékeun ku anjeun ngeunaan kecap anu rék dipedar --> :Conto: <!-- Tuliskeu...' (kontributor hiji-hijina nya éta 'Uchup19'))
  • 13 Juni 2019 00.50 Uchup19 obrolan kontribusi ngahapus kaca Citakan:su-artikelanyar-nom (eusina: '=={{sunda}}== {{-k b-|su}} [[{{PAGENAME}}]] *'''Kecap1''': <!-- Jéntrékeun ku anjeun ngeunaan kecap anu rék dipedar --> :Conto: <!-- Tuliskeu...' (kontributor hiji-hijina nya éta 'Uchup19'))
  • 13 Juni 2019 00.50 Uchup19 obrolan kontribusi ngahapus kaca Citakan:su-artikelanyar-adj (eusina: '=={{sunda}}== {{-k s-|su}} [[{{PAGENAME}}]] *'''Kecap1''': <!-- Jéntrékeun ku anjeun ngeunaan kecap anu rék dipedar --> :Conto: <!-- Tuliskeu...' (kontributor hiji-hijina nya éta 'Uchup19'))
  • 13 Juni 2019 00.50 Uchup19 obrolan kontribusi ngahapus kaca Citakan:Editintro-en (eusina: '<div style="border: 1px solid #cccccc; padding: 7px;"> <u><big>Cara nambahan éntri anyar</big></u>: #Anu ditandaan samemehna make <nowiki><!--</nowiki> nika tanda <nowiki>--></nowiki> éta téh m...' (kontributor hiji-hijina nya éta 'Uchup19'))
  • 13 Juni 2019 00.50 Uchup19 obrolan kontribusi ngahapus kaca Citakan:Editintro-id (eusina: '<div style="border: 1px solid #cccccc; padding: 7px;"> <u><big>Cara nambahan éntri anyar</big></u>: #Anu ditandaan samemehna make <nowiki><!--</nowiki> nika tanda <nowiki>--></nowiki> éta téh m...' (kontributor hiji-hijina nya éta 'Uchup19'))
  • 13 Juni 2019 00.50 Uchup19 obrolan kontribusi ngahapus kaca Citakan:Editintro-su (eusina: '<div style="border: 1px solid #cccccc; padding: 7px;"> <u><big>Cara nambahan éntri anyar</big></u>: #Anu ditandaan samemehna make <nowiki><!--</nowiki> nika tanda <nowiki>--></nowiki> éta téh m...' (kontributor hiji-hijina nya éta 'Uchup19'))
  • 13 Juni 2019 00.50 Uchup19 obrolan kontribusi ngahapus kaca Citakan:Editintro-kabéh (eusina: '<div style="border: 1px solid #cccccc; padding: 7px;"> <u><big>Cara nambahan éntri anyar</big></u>: #Kecap '''basa''' (nu digencét ku kurung kurawel) ganti ku kodeu basa. Sunda='''su''', Indoné...' (kontributor hiji-hijina nya éta 'Uchup19'))
  • 13 Juni 2019 00.50 Uchup19 obrolan kontribusi ngahapus kaca Citakan:artikelanyar-kabéh (eusina: '{{-basa-}} {{-jinis-|basa}} [[{{PAGENAME}}]] *'''Kecap1''': <!-- Jéntrékeun ku anjeun ngeunaan kecap anu rék dipedar --> :Conto: <!-- Tulis...' (kontributor hiji-hijina nya éta 'Uchup19'))
  • 13 Juni 2019 00.21 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:minangkabau (Nyieun kaca anyar Basa Minangkabau<includeonly>[[Kategori:Kecap {{min}}]]</includeonly><noinclude>[[Kategori:{{kat:basa}}|min]]</noinclude>)
  • 7 Juni 2019 00.08 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan tuang- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(tuang...)
  • 7 Juni 2019 00.08 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan sim- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(sim-{...)
  • 7 Juni 2019 00.07 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Kategori:Citakan klitik (Nyieun kaca anyar klitik)
  • 7 Juni 2019 00.07 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan pun- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(pun-{...)
  • 6 Juni 2019 23.51 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan N- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(N-{{{...)
  • 6 Juni 2019 23.47 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Wiktionary:Raragkén nasal (Nyieun kaca anyar '''Rarangkén nasal''' atawa '''rarangkén N-''' mangrupa salah sahiji émbohan nu kaasup rarangkén awalan pikeun ngawangun kecap rundayan dina Basa Sunda. Sacara umum rarangk...)
  • 6 Juni 2019 23.30 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Wiktionary:Daptar Istilah Téhnologi Informasi Sunda (Nyieun kaca anyar Ieu daptar istilah téhnologi informasi téh mangrupa hasil narjamahkeun sarta nyurupkeun ma'na tina istilah basa Inggrisna. == A == {| | abort || gugurkeun || P || |- | acce...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 05.09 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan -man (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(-man{...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 05.08 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan -wati (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(-wati...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 05.07 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan -wan (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(-wan{...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 05.03 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan dasa- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(dasa-...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 05.03 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan panca- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(panca...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 05.02 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan catur- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(catur...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 05.02 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan tri- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(tri-{...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 05.01 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Kategori:Citakan proléksém pamilang (Nyieun kaca anyar proleksem wilang) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 05.00 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan dwi- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(dwi-{...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.59 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan éka- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(éka-...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.53 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Kategori:Citakan proléksém panglaku (Nyieun kaca anyar proleksem laku) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.43 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan -a (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(-a{{{...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.43 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan -ana (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(-ana{...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.41 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan ra- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat |#default= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbo...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.40 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan a- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(a-{{{...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.38 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan pada- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat |#default= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbo...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.37 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan pilih- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(pilih...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.36 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan pili- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(pili-...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.36 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan silih- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(silih...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.35 Uchup19 obrolan kontribusi mindahkeun kaca Citakan:émbohan silih- ka Citakan:émbohan sili- tanpa ninggalkeun pindahan Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.35 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan silih- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(sili-...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.33 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan balang- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(balan...) Tag: PHP7
  • 4 Juni 2019 04.33 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan barang- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbohan=(baran...) Tag: PHP7
  • 1 Juni 2019 07.57 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Wiktionary:Kecap rundayan (Nyieun kaca anyar '''Kecap rundayan''' nya éta kecap anu diwangun ku cara ngawuwuh-keun rarangkén (afiks) kana wangun dasarna. Prosés ngawangun kecap rundayan disebut ngararangkénan (afiksas...)
  • 1 Juni 2019 07.54 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Wiktionary:Kecap salancar (Nyieun kaca anyar '''Kecap salancar''' nya éta kecap anu diwangun ku hiji morfém dasar bébas, anu sok disebut léksém salancar, tanpa parobahan nanaon. Prosés ngawangun kecap salancar diseb...)
  • 1 Juni 2019 07.28 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Wiktionary:Ambahan tata kecap (Nyieun kaca anyar Istilah tata kecap diwangun ku dua kecap, nya éta tata "bérés, aturan, kaédah" jeung kecap (Sunda buhun: kcep) "ucap, omong". Saujratna mah, tata kecap téh mangrupa aturan...)
  • 30 Méi 2019 15.31 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Wiktionary:Émbohan (Nyieun kaca anyar Dina ngawangun kecap aya unsur-unsur anu diwuwuhkeun kana wangun dasar, anu di dieu disebut '''émbohan'''. Ari anu kaasup kana émbohan nyaéta ''afiks'', ''proléksém'', ''f...) Tag: PHP7
  • 30 Méi 2019 10.46 Uchup19 obrolan kontribusi mindahkeun kaca Pitulung:Dadasar ngédit wiki ka Pitulung:Cara ngédit tanpa ninggalkeun pindahan Tag: PHP7
  • 30 Méi 2019 10.46 Uchup19 obrolan kontribusi ngahapus kaca Pitulung:Cara ngédit (Hapus pikeun méré jalan pindah) Tag: PHP7
  • 30 Méi 2019 10.31 Uchup19 obrolan kontribusi membuat halaman Citakan:émbohan um- (Nyieun kaca anyar {{#switch:{{lc:{{{warna|}}}}} |a|adj|adjective|adjektiva|sipat|kecap sipat |#default= {{-def-|{{adjektiva}}| |type={{adjektiva}} |num={{{num|}}} |basa=su |ascii={{{1|}}} |émbo...) Tag: PHP7
(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).